Nyt se uusi vuosi on saapunut. Samalla on kilahtamassa minulle mittariin neljännes vuosisata! No eihän se ole paljon. Se on oikeastaan aika vähän, jos ajattelee, mitä kaikkea minulla jo on. Oma koti, sulhanen, lapsi ja 30 liikakiloa! Loppuelämä kuluu siis pitäen huolta noista kolmesta ensimmäisestä ja toivottavasti vain pari seuraavaa vuotta taistellessa eroon noista 30 viimeisestä mainitusta! Kriisiä pukkaa kuitenkin...

Olen kuitenkin päättänyt pitää itseni kiireisenä , ettei olisi aikaa miettiä elettyjä päiviä.

2.1. alkoi Kolmen Pienen Porsaan laihtumishaaste. Jotta blogin kirjoittaminen helpottaisi, nimeän vanhimman siskoni luonnollisesti Isoksi Possuksi ja nuoremman (itseäni vanhemman) possun, eikun siskon, KeskiPossuksi. Itse olen siis PikkuPossu ihan iän perusteella jaettuna. Yleensä PikkuPossu mielletään varsin pyöreäksi otukseksi, eli nappiin menee!

Lyhykäisyydessään kukin kolmesta siskoksesta antaa vuorollaan viikolle laihtumista ja terveellisiä elämäntapoja edistävän haasteen. Jokainen onnistunut viikko tietää miinuskiloja ja jokainen epäonnistuminen lisäkiloja. 27.3. katsotaan mikä on tilanne haasteen kilojen ja oikeasti pudonneiden kilojen kanssa. Häviäjä tarjoaa ruuat ja elokuvan koko porukalle. Pienituloisille kolmen hengen leffaliput ja syöttäminen (terveellisesti) on iso summa rahaa eli pelissä on muutakin, kuin oma terveys ja kauneus.