Todellakin! Tämä pikkupossu on syöny nyt ensi vuoden edestä kaikkia herkkuja, mitä maa päällään kantaa. Oli tosi fiksu veto antaa itselleen lupa syödä karkkia aina kun siltä tuntuu...fiksu veto joulun alla. Sitä suklaatahan tuli taas kilokaupalla joululahjaksi, että mumskis!

Ensiviikolla on uusi vuosi. Ja alkaa kuntokuuri niin, kuin ikuisilla laihduttajilla aina vuoden vaihtuessa, keväällä ja syksyllä. Minulla alkaa sisarusteni kanssa haaste, joka kestsää muistaakseni kolme kuukautta. Sinä aikana pitäisi terveellisten elämäntapojen iskostua päähän niin, ettei tarvi aina aloittaa alusta.

Helpottaakseni alkavaa kuntokuuria olen mässytellyt joulusuklaita pois, ettei sitten ole houkuttimia, kun pitäisi elää terveellisesti. Sinänsä tuo suklaapitoinen ruokavalio on ollut ihan hyvä juttu, sillä painoni on laksenut 400 grammaa parissa viikossa. Täytyy kyllä myöntää, että oike ruoka ei ole hirmuisesti maistunut. ja vettäkään ei ole tullut juotua, että tuo tilapäinen painon putoaminen on johtunee aliravitsemuksesta.

Vaikka paino olisi tipppunut 10 kiloa suklaan syönnillä, niin en kyllä aio samaa rataa jatkaa. Vatsa on nyt ihan sekaisin! Kun tätä suklaan syöntiä on nyt jatkunut kaksi viikkoa, niin viimenkin kroppani käskee lopettamaan. Minulla ei oikeastaan koskaan ole vatsa kipeä, ellei naistenvaivoja lasketa. No nyt on! Kivut alkoi illalla närästyksen tyyppisenä. Tukko tuossa keuhkojen/rintalastan alapuolella vaikeutti jo hengittämistä ja aloi epäillä sydänkohtausta. Tällä suklaansyönnillä ei sekään vaihtoehto ole poissuljettu!

Henkiin kuitenkin jäin ja tukko on kyllä tänään yrittänyt poistua molemmista suunnista. Röyhtäilen kuin pieni, tai ehkä tässä tapauksessa ihan kohtalaisen kokoinen sika ja pöksyissä paukkuu! Olipa tosi nastaa käydä kyläilemässä kaveripariskunnalla pitkästä aikaa, kun joka askeleella kuului pieni törähdys. Eikä siellä ollut edes lankkkulattiaa, minkä syyksi pistää!

Tässä sitä nyt ollaan... Maha on kuin ilmapallo. Talo on niin täynä kaasuja, ettei takkaa uskalla sytyttää. Vatsaan sattuu, eikä ilmantuloa kummastakaan päästä pysty säädellä. Kaikkein pahinta tässä on se, että olisi tarkotus siipan kanssa istua saunaan, antaa vähän niskahierontaa ja muutakin hellyyttä huomisen vapaapäivän kunniaksi. On varmaan hirmu romanttista istua pienessä kuumassa kopissa kaasuttelevan pallomahaisen akan kanssa...voi poika parkaa...-ö.äå